Handelsbetingelser for privatkunder

 

Miniseum

Memstrupvej 1

9500 Mariager

Mail: Post@miniseum.dk

CVR: 29988781

Telefon: 20648584

 

Adresse- og mailoplysninger

Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din adresse og mailadresse korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse eller Track and Trace-nummer på din ordre.


Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse på den oplyste mailadresse umiddelbart efter køb. Modtager du ikke denne ordrebekræftelse, bedes du kontakte os på post@miniseum.dk

 

Udeblevne forsendelser

Har du valgt levering til pakkeshop, vær opmærksom på afhentningsfristen. Ved overskreden frist sendes pakken mod gebyr retur til os. Se afsnit om uafhentede pakker.

Ved udeblevne leverancer kontaktes post@miniseum.dk

 

Betaling

Miniseum modtager betaling med VISA-DANKORT, VISA , VISA Electron , Mastercard og MobilePay. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. 25% Moms. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Miniseum. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinjer.

Miniseum benytter et betalingssystem som er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

 

 

 

Levering

Salgs- og leveringsbetingelser, gælder for alle leverancer fra Miniseum. Fri fragt ved køb over 1000,00 DKK. Dette er kun gældende i Danmark, dog ikke gældende for salg og levering af dukkehuse. For fri fragt af dukkehuse vil det være beskrevet ved det enkelte produkt. Ekspeditionstiden er normalt 1-3 dage, medmindre varen er udsolgt. Du vil da få oplysning herom pr. mail. Der afsendes ordrer mandag – fredag, medmindre disse falder på en helligdag/lukkedag. Ordre afgivet i weekend eller på helligdage bliver afsendt førstkommende hverdag (mandag – fredag) I forbindelse med ferier og helligdage kan der opstå længere leveringstid.

 

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Ordren sendes med PostNord og får et trackingnummer. For levering udenfor Danmark, tjek da Portotakster for øvrige EU lande eller ikke EU lande. Forsendelse til Færøerne, Grønland, Island og Finland forhør nærmere.

 

Uafhentede pakker

Uafhentede pakker eller pakke, hvor der er nægtet modtagelse, betragtes ikke som gyldig brug af fortrydelsesret. Uafhentede pakker, hvor der er nægtet modtagelse, fratrækkes returneringsomkostninger fra det beløb, der tilbagebetales, når vi modtager ordren.

Beløbet refunderes ved modtagelse af pakken.

Var returneringen af pakken en fejl, kontaktes post@miniseum.dk

 

Reklamationsret

Garanti og reklamation: Miniseum yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations-og materialefejl. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Faktura skal fremvises til Miniseum.dk i forbindelse ved anvendelse af reklamationsretten. Eventuel reklamation over mangler eller fejl på leverede produkter skal ske på mail: post@miniseum.dk indenfor rimelig tid efter køber har opdaget fejlen. Du bedes angive hvori manglen / fejlen består samt vedlægge foto af dette.

 

Fortrydelsesret

Meddeler du at have fortrudt købet inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Miniseum, det for varen modtagne beløb, betinget at Miniseum har modtaget returvaren. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Meddelelsen skal gives på mail til: post@miniseum.dk  i mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Varerne skal returneres i ubrudt original emballage, sammen med kopi af faktura. Du skal selv afholde alle udgifter der er forbundet med forsendelsen af varen.

Returvarer

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Returvarer sendt til os pr. efterkrav eller ufrankeret modtages ikke. Miniseum returnerer beløbet for de returnerede varer, til din konto samme dag vi modtager varerne.